Alles Komt Goed

Video afspelen

“VOORBIJ AAN DE LEEGTE, LAAT HET MAAR GAAN. VOEL DE LIEFDE VAN HET BESTAAN. IK BLIJF VERTROUWEN, DAT IS MIJN DOEL. WANT IK WEET ZEKER: ALLES KOMT GOED.”
– LYRICS VAN ALLES KOMT GOED

alles komt goed Martine Fleming

Alles Komt Goed is een nummer dat Martine in samenwerking met producer en pianist Ton Snijders schreef. Martine kreeg het idee om samen met Ton een nummer te schrijven waarbij ze in de ochtend zouden beginnen met niets en zouden kijken hoever ze zouden komen in 1 dag. Zonder verwachtingen, gewoon omdat het leuk is om nieuwe muziek te schrijven en om te zien wat er zou ontstaan.

Het tweetal werkte in de ochtend eerste aan finetuning van andere nummers en net voor de lunch begonnen ze aan deze uitdaging. Startend met een ‘leeg blaadje’ schreven ze in no-time dit Nederlandstalige nummer, waarna ze het als concept opnamen. Eind van de middag was het concept af.

Toen Martine het later thuis nog eens terugluisterde besloot de singer songwriter om het nummer officieel uit te brengen precies zoals het op dat moment was, omdat het zo precies goed voelde.  De singer songwriter maakte een videoclip en bracht een maand later dit nieuwe nummer uit.    

te downloaden/luisteren via

credits

Music & lyrics: Martine Fleming & Ton Snijders
Recorded in Teclats Studio
Producer: Ton Snijders
Vocals: Martine Fleming
Piano: Ton Snijders
Strings: Ton Snijders
Filmen videoclip: Tom Egging
Montage videoclip: Martine Fleming
Foto artwork: Daan’s Foto’s 
Design artwork: Martine Fleming
Promotie: Geert Hakze
Release: 10 december 2021

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.