Disclaimer

Disclaimer voor Martine Fleming, eigenaar van https://www.martinefleming.com/nl/ en https://www.martinefleming.com/.
Laatst bijgewerkt op 1 juni 2022. 

 

 

Martine Fleming (Kamer van Koophandel: 66422914), hierna benoemt als Martine Fleming, verleent u hierbij toegang tot de websites https://www.martinefleming.com/nl/ en https://www.martinefleming.com/ en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen. Op het gebruik van deze websites zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website gaan wij ervan uit dat u op de hoogte bent van deze gebruiksvoorwaarden en dat u deze hebt aanvaard. Martine Fleming behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

Beperkte aansprakelijkheid

Martine Fleming spant zich in om de inhoud van deze website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de website aangeboden diensten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Inshine. In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Martine Fleming nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende materialen op de websites liggen bij Martine Fleming. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Martine Fleming, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

Contactgegevens

Martine Fleming
’t Jufferblock 26
6932 CH Westervoort
m.e.fleming@hotmaill.com

Coach, therapeut Famillieopstellingen 

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.