CD Presentatie 21 april

Martine Fleming - Album Just Some Thoughts

21 april stond in het teken van mijn live CD-Presentatie in Grand Café – Restaurant Huis ter West. Onder begeleiding van de geweldige muzikanten Andries Geldof, Bert de Jonge en Oscar Kuin heb ik mijn debuutalbum gepresenteerd en natuurlijk alle nummers live gezongen plus nog een aantal coversongs die ik heerlijk vind om te zingen.

Martine Fleming - Album Just Some Thoughts

Het was een fantastische avond, super sfeertje, volop gezelligheid, een hapje en drankje en bijna iedereen die me lief is was aanwezig. Geweldig ook om de nummers waar ik twee jaar aan gewerkt heb nu live te zingen voor iedereen. Kortom, een groot succes, even more than I wished for ❤️

 

Bekijk hieronder een kleine sfeerimpressie van de avond

 

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.