0

Cover: Adele – When we were young

Ik hou van zingen, dus naast mijn eigen werk zing ik natuurlijk ook graag uiteenlopende covers. Er zijn namelijk zoveel prachtige nummers geschreven wereldwijd. En dit is er een van voor mij.


Cover van Adele’s When we were young
Ik ben op dit moment met veel dingen tegelijk bezig, allemaal leuke dingen. Zo werk ik aan nieuwe songs, treed op hier en daar en ik help anderen met muziek maken. En tussen de bedrijven door zing ik volop, om mijn stem in conditie te houden en natuurlijk omdat ik het heerlijk vind om te zingen. Een dag zonder te zingen komt bij mij ook niet voor, ik sta op met muziek en ik ga er weer mee naar bed, heerlijk. Er zijn heel veel songs die ik fijn vind om te zingen en dit nummer is er een van. Een prachtig nummer vind ik en Adele een fantastische artiest. Alle reden om een cover te doen van dit mooie nummer.

Fijne, zonnige dag!

♥ Martine Fleming

Bekijk meer covers op mijn YouTube-Kanaal: https://www.youtube.com/martinefleming