Cover: Sting – Fragile

Cover song door Martine Fleming

Hier is weer een cover. Dit keer het prachtige nummer Fragile van Sting, onder de mooie begeleiding van Marietta Martaki


Cover van Sting’s Fragile
Ik hou van zingen, dus naast mijn eigen werk en het schrijven van songs voor anderen zing ik natuurlijk ook graag uiteenlopende covers. Dit keer Fragile, dat vind ik ook zo’n prachtig nummer. Ik heb het ook al zo vaak gehoord en toch blijft het zo mooi. Dus hier onze akoestische versie van Fragile.

Enjoy your day

♥ Martine Fleming

Bekijk meer covers op mijn YouTube-Kanaal: https://www.youtube.com/martinefleming

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.