Cover: Ze huilt, maar ze lacht – Maan

Hier is weer een cover. Dit keer het prachtige nummer Ze huilt, maar ze lacht van Maan.

Ze huilt, maar ze lacht
Het mooie liedje ‘Ze huilt, maar ze lacht’ van Maan heeft ook een prachtige, treffende tekst vind ik. En voor mij ook herkenbaar, want tot een aantal jaar terug was ik precies zoals Maan zingt in ‘Ze huilt, maar ze lacht’. Ik was niet echt mijzelf, ik wist niet eens wie ik was. De afgelopen paar jaar heb ik die ontdekkingsreis gemaakt en nu durf ik te zeggen dat ik echt mezelf durf te zijn, altijd en overal. En ik voel me zo rijk nu! Het is heerlijk om lekker jezelf te zijn.

Luister je mee?
Luister je mee naar mijn cover van ‘Ze huilt, maar ze lacht’? 

Wil je mijn video’s automatisch ontvangen?
Klik hier en abonneer je op mijn YouTube-kanaal

Liefs,

♥ Martine

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.