Nieuwe muziek in de maak

Martine Fleming, singer songwriter

Met de inspiratie zit het altijd goed en het is heerlijk om te schrijven en nieuwe nummers te produceren in de studio, dus na de release van mijn eerste Nederlandstalige song Alles Komt Goed heb ik in de studio samen met Ton Snijders en andere muzikanten weer heerlijk verder gewerkt aan volgende songs. Er zijn al 3 songs een heel eind klaar. Wanneer ze uitkomen weet ik nu nog niet, maar ik zal alvast heel kort wat vertellen over deze nieuwe muziek die eraan komt.

NOG EEN Nederlands nummer

Het proces van hoe Alles Komt Goed is ontstaan was zo leuk, gewoon in de ochtens samen met Ton met een leeg blad beginnen en zien wat er voor muziek uit de pen vloeit, dat we dit nog een keer gedaan hebben. En dat heeft weer geleid tot een nieuw Nederlandstalig nummer, een soort van ballad weer. 

en in elk geval twee engelstalige songs

We zijn bezig ook met de productie van diverse Engelstalige nummers. Twee daarvan zijn nu richting de afrondende fase aangekomen. Ik ben zo fan van deze twee songs ook, ik vind ze echt supermooi geworden. Nog even afronden en dan door naar het creatieve proces rond artwork, video en ga zo maar door. 

Wanneer ik weet wat de releasedata worden van deze songs, dan laat ik het natuurlijk meteen weten via mijn site en socials. Ik kijk er al naar uit! En tot die tijd zijn er gelukkig nog 11 andere eigen songs en diverse live coversongs om naar te luisteren 🙂  Dat kan op mijn site, mijn Spotify of YouTube-kanaal: 

Liefs,

Martine

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.