Just Some Thoughts – Release date 02-02-2017

Release datum album

Eindelijk kan ik het bekendmaken, mijn eerste album komt uit op 2 februari. Wat een mijlpaal en wat ben ik er trots op. Het album is een gevarieerd geheel met popsongs en is getiteld ‘Just Some Thoughts’. Het zijn nummers die weergeven hoe ik in het leven sta, hoe ik kijk naar de wereld en hoe ik denk dat we de wereld samen een stukje mooier kunnen maken. Mijn gedachten dus, omgevormd tot muziek, vandaar de titel ‘Just Some Thoughts. Wat fijn dat alles nu zover is dat het de wereld in kan. Ik kijk ernaar uit!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.