Nieuw album in de maak

Inspiratie heb ik altijd in overvloed. Alle reden dus om weer lekker te werken aan een nieuw album, want ik heb nog zoveel mooie nummers liggen die al een mooie basis zijn. Ja, ik zou geen singer songwriter zijn als ik niet met nieuwe nummers aan de slag zou gaan 😉 En dus zit ik tussen alle optredens en overige activiteiten door alweer een tijdje in een mooi schrijfproces. Het blijft mooi om te zien hoe je vanuit het niets ineens inspiraties krijgt en voor je het weet een nieuw nummer geboren is.

Het blijft mooi om te zien hoe je vanuit het niets ineens inspiraties krijgt en voor je het weet een nieuw nummer geboren is.

The path unfolds as we move forward

Hoe het proces verder zal verlopen voor dit album weet ik nog niet precies, het pad komt vanzelf. Het enige wat ik weet is dat het album er komt en de nummers vind ik nu al geweldig! Ze zijn nog meer eigen, nog meer mijn eigen muziek dan bij mijn eerste album.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.