Nieuwe muziek en volop optredens

Er gebeuren weer zoveel mooie dingen: ik heb veel leuke optredens en achter de schermen ben ik druk bezig met mijn nieuwe muziek schrijven en uitwerken. Wat wil een mens nog meer?

♥ Ik heb veel leuke optredens en achter de schermen ben ik druk bezig met mijn nieuwe muziek schrijven en uitwerken. En ik ben meer en meer aan het focussen op wat ik wil. ♥

Ook ben ik meer en meer aan het focussen op wat ik wil, welke kant ik op wil en hoe ik mijn muziek wil laten klinken. Echt heerlijk om te doen. Mijn muziek groeit met de dag en is klaar om op te nemen in de studio. Ik wil begin volgend jaar weer nieuwe muziek uitbrengen en ben mijn blik aan het verbreden, op naar het buitenland.

Ander leuk nieuws is dat ik vanaf mei ook samen speel met Mariëtta Martaki. Mariëtta is professioneel pianiste en gitariste, we hebben een super klik als persoon, muzikaal en qua visie en doelen.

En daarnaast staan er dus de komende tijd weer een aantal optredens op mijn agenda op toplocaties en bij leuke evenementen: Musis Sacrum Arnhem, Orpheus Apeldoorn, Doetinchem, 7 dagen aaneen op een Winterfestival en meer.

Kortom, het afgelopen half jaar heeft dan ook in het teken gestaan van focus, samenwerken, creëren en op elkaar ingespeeld raken. En nu zijn we vol op stoom, laat die optredens maar komen, we zijn er meer dan klaar voor!

♥  Martine

 

 

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.