0

Nieuwe release: Woman

Vandaag is mijn nieuwe nummer ‘Woman’ uitgekomen. Op 1 januari, een fantastisch begin van het nieuwe jaar. Ik heb ook bewust gekozen voor 1 januari, want het sluit mooi bij aan bij waar mijn nieuwe song ‘Woman’ over gaat.

Kort gezegd gaat ‘Woman’ namelijk over ‘vrijheid’. Het gaat over ‘gevangen’ zitten in het patroon van jezelf altijd op de laatste plaats zetten. Van jezelf niet laten horen, niet voor jezelf durven te gaan staan en niet doen wat je eigenlijk in je hart graag zouden willen doen. Omdat je onbewust de innerlijke overtuiging hebt dat je moet zorgen voor anderen, dat je alleen loyaal mag zijn aan anderen, dat je niet je droom mag volgen. Terwijl je zoveel meer waard bent.

Tot een paar jaar terug gold dit zeker voor mij. Ook al ging dit onbewust, ik hield mijzelf klein en zette anderen altijd op de eerste plaats. ‘Woman’ gaat over het losbreken uit dit patroon. Over het uitdoen van de ‘jas die te klein’ is. Ik heb mijn te kleine jas ‘uitgedaan’ en wens ieder mens dezelfde vrijheid en het fijne gevoel die dit met zich meebrengen, of het nu een ‘woman’ of een ‘man’ is.

Liefs,
Martine