0

Optredens op de agenda

Er staan weer mooie optredens op mijn agenda en ik heb ook steeds nieuwe aanvragen, leuk! Ik licht er een paar uit.

Van Westervoort tot Amsterdam en Dordrecht

Aanstaande woensdag zing ik onder begeleiding van Andries (gitarist) weer bij Gemeente Westervoort, we verzorgen dan de muzikale omlijsting rond de uitslag van de Gemeentelijke Verkiezingen. Begin april spelen we in Amsterdam, 27 april sta ik met band bij Wieleman, dan presenteer ik het open podium en we spelen een aantal sets en begin mei staan we in Dordrecht.

Er staan weer mooie optredens op mijn agenda en ik heb ook steeds nieuwe aanvragen, leuk!

Zomerconcert Werenfriedkerk 21 juni

Wat ook leuk is om te vermelden: in juni geef ik weer samen met Andries een Zomerconcert in de Werenfriedkerk in Westervoort. Kaartjes zijn te verkrijgen via de Stichting Vrienden van Werendfried.

Kortom, er staan genoeg mooie optredens op mijn agenda, ik kijk ernaar uit. Wat is het toch heerlijk dat ik dit kan doen, I feel blessed!