Persoonlijk lied huwelijksceremonie

live optreden huwelijksceremonie

Begin juli mochten wij een live optreden verzorgen bij een huwelijksceremonie op de prachtige locatie Ruimzicht in Doetinchem. Wij hadden een aantal nummers ingestudeerd op verzoek van het bruidspaar, voor hun opkomst bij de ceremonie, voor hun ‘loop naar het altaar’. Daarnaast hadden we in samenspraak met het bruidspaar nog een aantal passende nummers die we live brachten voorafgaand en tijdens de huwelijksceremonie.

Persoonlijk lied als verrassing
Wat het bruidspaar niet wist, was dat ik in het kader van ‘Song of a Lifetime‘ ook een persoonlijke tekst had geschreven op hun meest favoriete nummer. Het was allemaal een verrassing, als cadeau namens de ouders van de bruidegom. Zij hadden mij ook de input gegeven, van alles verteld over het bruidspaar, en met die informatie heb ik een persoonlijke songtekst geschreven op een liedje dat voor hen samen heel speciaal is. En tijdens de ceremonie hebben we dit nummer live gespeeld. Bekijk hieronder een korte impressie van dit speciale nummer voor het bruidspaar:

Het bruidspaar was enorm verrast en vond het prachtig. De dag erna kreeg ik zelfs nog een keer een bericht dat ze het nummer steeds weer aan het beluisteren waren en hoe mooi ze het vonden. We hadden het nummer namelijk ook vantevoren ingespeeld en opgenomen en toegestuurd naar de vader van de bruidegom, als aandenken.

Wat was het een mooie huwelijksceremonie, wat fijn dat wij hier een live optreden mochten verzorgen en wat fijn dat het bruidspaar zo blij was met dit nummer speciaal voor hen.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.