Vlog #9 – Stem ontwikkeling op een andere manier

maxresdefault-1

Als zangeres is mijn stem natuurlijk belangrijk voor mij. In deze vlog vertel ik meer over mijn stem, wat ik de laatste paar jaar heb gedaan om mijn zangstem te laten groeien.

Stem verbeteren op een andere manier
Toen ik begon met zingen heb ik diverse zanglessen gevolgd en dat heeft me toen goed geholpen. De laatste 5 jaar heb ik echter nog weinig zanglessen gevolgd, maar heb ik andere dingen gedaan die mijn stem verrijkt hebben. Ik geloof namelijk dat alles 1 geheel is, ik geloof in de holistische visie. Hoe je je voelt, dat hoor je terug in je stem. En als je je stem wil verbeteren, dan is het dus goed om op oorzakelijk niveau te onderzoeken en daar te helen. Dat hoor je dan vanzelf weer terug bij het zingen in je stem.

Kijk en luister je mee?

Wil je mijn vlogs automatisch ontvangen?
Klik hier en abonneer je op mijn YouTube-kanaal

Liefs,

♥ Martine

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.