De studio weer in

De studio weer in_s2

Begin deze maand ben ik weer de studio in gedoken voor mijn tweede nummer. De tekst, melodie en feel had ik een tijd terug al klaar, alleen de muzikale begeleiding en productie moest nog. En dat doe ik in een fantastische samenwerking met George Konings in zijn prachtige, nieuwe Sound Vision Studio.

Het is heerlijk om weer in de studio te zijn. Om je eigen nummers te maken en om te horen hoe de muzikale begeleiding je nummer optilt en meer body geeft. Het maakt het helemaal compleet.

Een mooi arrangement is echt een aanvulling en geeft het nummer precies dat wat je voor ogen had op het moment dat je het bedacht. Passend bij het nummer, bij het verhaal.

We are going fast

De snelheid zit erin, het wordt al een te gek nummer, qua ‘feel’ precies hoe ik zag toen ik het nummer schreef en de melodie bedacht. Het wordt een heerlijk up-tempo nummer.

Op dit moment staat de basis van het nummer en ondertussen werken we ook al aan de volgende nummers. Op korte termijn nemen we de zang op voor al deze nummers. En er is voor mij niets mooier dan het nummer te zingen. Het is een fantastisch proces waar ik volop van geniet en we werken toe naar een fantastisch eindresultaat: een mooi album.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.