Vlog #11 – Steeds een stap verder

Een update over het thuiszijn door Corona en over hoe het gaat met mijn nieuwe nummer Always Forever.

Steeds een stap verder

En zo zijn we alweer ruim drie weken thuis door het Coronavirus. En hoe gek en nieuw dit voor iedereen ook is, we zitten nu alweer steeds meer in een ritme qua thuiszijn. Thuiswerken, huiswerk van de kinderen en lekker samen ontspannen, het is allemaal goed te doen.

Met mijn nieuwe nummer Always Forever gaat het ook super, de single is al op meer dan 100 radiostations wereldwijd gedraaid en krijgt veel aandacht in de media, geweldig!! In deze vlog een update over mijn nieuwe nummer Always Forever én een cover van I see fire van Ed Sheeran, dat was een verzoek van mijn neefje. 

Kijk en luister je mee?

Liefs,

♥ Martine

Abonneer ook op mijn youtube-kanaal

Wil je mijn vlogs automatisch ontvangen?
Klik hier en abonneer je op mijn YouTube-kanaal

Bekijk vlog #11: steeds een stap verder

Video afspelen
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.