Vlog #7: Genieten van het leven

Deze week was het voorjaarsvakantie, een week met leuke dingen doen, zowel qua muziek als privé.

Wherever you go, the sun will always shine
Sanne en Sofie hadden lekker vakantie, dus ontspannen en leuke dingen doen. We zijn een paar keer samen naar de paarden geweest, hebben tegen de wind in gehangen met de storm, we zijn gezellig met het gezin naar de bioscoop en meer.

De studio in
Natuurlijk heb ik ook tussendoor aan mijn muziek gewerkt, want dat is ook wat ik leuk vind om te doen, dus in de vakantie ga ik daar altijd gewoon meer door, het geeft me energie. En op vrijdag stond een dag in de studio op de planning, ook iets wat ik super vind. Samen met Ton Snijders heb ik weer verder gewerkt aan mijn volgende liedjes, een supergaaf proces, mooi om mijn liedjes te zien groeien en op die manier creatief bezig te zijn.

Kortom, een fijne week met een mix van allerlei leuke dingen doen! Kijk je mee?

Wil je mijn vlogs automatisch ontvangen?
Klik hier en abonneer je op mijn YouTube-kanaal

Liefs,

♥ Martine

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.