Vlog #8 – Bijna release single!

maxresdefault

Deze week heb ik leuk nieuws: 20 maart komt mijn nieuwe nummer Always Forever uit.

Voorbereiding release single
Om te zorgen dat mijn single goed uitkomt is er natuurlijk een boel voorbereiding nodig, dus achter de schermen ben ik hard aan het werk. Leuk om te doen en ik kijk natuurlijk uit naar de release van mijn nieuwe nummer!

Cover: Underdog – Alicia Keys
In deze vlog ook weer een cover van een nummer dat ik mooi vind. Deze week het nieuwe nummer van Alicia Keys: Underdog. Een prachtig nummer met een hele sterke tekst!

Kijk en luister je mee?

Wil je mijn vlogs automatisch ontvangen?
Klik hier en abonneer je op mijn YouTube-kanaal

Liefs,

♥ Martine

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.