Vlog #5: Lekker ontspannen

Deze week heb ik lekker ontspannen, want Sofie was niet lekker en ik voelde me zelf ook niet topfit, dus even rustig aan.

Ze huilt, maar ze lacht
Deze week was een week met enerzijds ontspannen en anderzijds toch lekker met muziek bezig zijn. Ja, het bloed kruipt waar het niet gaan kan hé! Een nummer wat ik heel mooi vind is het nummer ‘Ze huilt, maar ze lacht’ van Maan. Dus heb ik dit mooie nummer gecoverd. 

Wil je mijn vlogs automatisch ontvangen?
Klik hier en abonneer je op mijn YouTube-kanaal

Liefs,

♥ Martine

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.