Vlog #3: Opname videoclip & fotoshoot

Afgelopen week zijn we naar de fotostudio geweest om opnames te maken voor de videoclip van Always Forever. En om mooie foto’s te maken.


Videoclip opnames en fotoshoot
Het is natuurlijk nog mooier om je nieuwe muziek te ondersteunen met een videoclip. Mijn vorige nummers hebben ook allemaal een videoclip, dat kijkt toch fijner op YouTube vind ik zelf. Dus voor Always Forever zou het ook fijn zijn om een mooie videoclip te maken.

Afgelopen week ben ik samen met een dierbare vriendin naar een fotostudio gegaan en zij heeft daar prachtige filmopnames en foto’s gemaakt. In deze vlog geef ik je een impressie van deze leuke dag!

Videoclip, here we go
En nu is het de kunst om alle beelden te monteren tot een mooie videoclip. Alle voorgaande videoclips heb ik ook zelf gemonteerd en deze wil ik ook weer zelf doen, dus ik ga ermee aan de slag 🙂

Ben je benieuwd naar de uiteindelijke videoclip?
Klik hier en abonneer je op mijn YouTube-kanaal

Liefs,

♥ Martine

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.