0

Vlog #2: Recording sessie Always Forever

Ik vind het zo heerlijk om lekker in de studio te zijn, om de muziek die ik geschreven heb op te nemen en te zien groeien. In deze vlog neem ik je mee de studio in.


Studio recording sessie
Vorig jaar heb ik het nummer Always Forever geschreven. En onlangs ben ik de studio ingedoken en hebben we dit nummer opgenomen. Met Ton Snijders op piano, Florian Hoefnagels op drums en Lené te Voortwis op bassgitaar. Wat is het toch geweldig om in de studio samen een nummer op te nemen! In deze vlog geef ik je een impressie van deze recording sessie.

Always Forever, bijna!
En zo is er weer een stap gezet in het realiseren van dit nummer. Ik was al zo blij met dit nummer en het wordt nu alleen maar mooier. Wat ben ik dankbaar voor de weg die ik hierin mag volgen. Nog even en ik kan Always Forever aan de wereld laten horen, ik kijk ernaar uit!

Wil je mijn video’s automatisch ontvangen?
Klik hier en abonneer je op mijn YouTube-kanaal

Liefs,

♥ Martine