0

Live muziek voor uw Kerstborrel of Kerstdiner

Live muziek voor Kerstborrel

Alle favoriete Kerstnummers en andere sfeervolle nummers op akoestische wijze of met een 4-mans formatie, in een easy listening stijl. Wij voorzien uw Kerstdiner, Kerstborrel of andere gelegenheid van sfeervolle live muziek, precies afgestemd op uw wensen.

Op ons Kerst-repertoire staan alle welbekende prachtige Kerstnummers, zoals Have Yourself a Merry Little Christmas, Driving home for Christmas, Jingle Bells, Winter Wonderland, en andere mooie nummers die goed passen in de sfeer van Kerst, zoals Hallelujah, What a Wonderful World en Imagine.

Zoekt u nog sfeervolle, live muziek voor bij een gelegenheid in het kader van Kerst? Neem voor boekingen of meer informatie hier contact met ons op


0

Just Some Thoughts – Release date 02-02-2017

Eindelijk kan ik het bekendmaken, mijn eerste album komt uit op 2 februari. Wat een mijlpaal en wat ben ik er trots op. Het album is een gevarieerd geheel met popsongs en is getiteld ‘Just Some Thoughts’. Het zijn nummers die weergeven hoe ik in het leven sta, hoe ik kijk naar de wereld en hoe ik denk dat we de wereld samen een stukje mooier kunnen maken. Mijn gedachten dus, omgevormd tot muziek, vandaar de titel ‘Just Some Thoughts. Wat fijn dat alles nu zover is dat het de wereld in kan. Ik kijk ernaar uit!